fototorty - jadalne zdjecia na tort

Polityka Prywatno┼Ťci

Maretronic zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatno┼Ťci. Ka┼╝dego klienta Maretronic i u┼╝ytkownika serwis├│w  nale┼╝─ůcych do Maretronic obowi─ůzuje aktualna Polityka Prywatno┼Ťci znajduj─ůca si─Ö na stronie http://www.fototort.pl/html/polityka_prywatnosci.html

Jakiekolwiek wprowadzane zmiany nie wp┼éywaj─ů na podstawow─ů zasad─Ö: 

Je┼Ťli nie zgadzasz si─Ö z  Polityk─ů Prywatno┼Ťci, prosz─Ö nie odwiedza─ç serwis├│w oraz nie nabywa─ç produkt├│w i us┼éug oferowanych przez Maretronic.

Dane Osobowe

W czasie korzystania z serwis├│w nale┼╝─ůcych do Maretronic mo┼╝esz zosta─ç poproszony o podanie niekt├│rych swoich danych osobowych poprzez wype┼énienie formularza lub w inny spos├│b. Dane, o kt├│re b─Ödziesz proszony, to w wi─Ökszo┼Ťci przypadk├│w imi─Ö i adres e-mail. W przypadku formularzy zam├│wie┼ä b─Ödziesz proszony o podanie pe┼énych danych osobowych.

Wymagamy tylko tych danych, kt├│re s─ů niezb─Ödne do dzia┼éania serwisu. Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynno┼Ť─ç, kt├│r─ů te dane dotyczy┼éy.

 

Zamawianie usług i produktów

Zamawianie us┼éug i produkt├│w oferowanych przez Maretronic wymaga podania w odpowiednim formularzu pe┼éniejszych danych adresowych. Pola obowi─ůzkowe s─ů oznaczone.
Zastrzegamy sobie mo┼╝liwo┼Ť─ç odst─ůpienia od realizacji zam├│wienia bez podania przyczyny

 

Niezapowiedziane Wiadomo┼Ťci

Maretronic zastrzega sobie prawo do wysy┼éania niezapowiedzianych wiadomo┼Ťci osobom, kt├│rych dane kontaktowe posiada i kt├│re zgodzi┼éy si─Ö z Polityk─ů Prywatno┼Ťci.

Pod poj─Öciem niezapowiedzianych wiadomo┼Ťci Maretronic rozumie informacje odnosz─ůce si─Ö bezpo┼Ťrednio do jego serwis├│w, us┼éug i produkt├│w (np. zmiany, wewn─Ötrzne promocje), niekomercyjne listy (np. ┼╝yczenia, komentarze osobiste itp.).

Jawne Dane Osobowe

Dane osobowe podane na serwisach nale┼╝─ůcych do Maretronic przy okazji wysy┼éania komentarzy do artyku┼é├│w, odpowiedzi na forum itp. s─ů dost─Öpne dla wszystkich odwiedzaj─ůcych strony zawieraj─ůce te dane. Maretronic nie ma mo┼╝liwo┼Ťci zabezpieczenia Was przed osobami prywatnymi lub firmami, kt├│re te dane wykorzystaj─ů do przes┼éania Wam nieokre┼Ťlonych informacji. Dlatego dane te  Polityce Prywatno┼Ťci.

Cookies (Ciasteczka)

Niekt├│re obszary serwis├│w nale┼╝─ůcych do Maretronic mog─ů wykorzystywa─ç cookies, czyli ma┼ée pliki tekstowe wysy┼éane do komputera internauty identyfikuj─ůce go w spos├│b potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji.

Cookies s─ů nieszkodliwe ani dla komputera ani dla jego u┼╝ytkownika i jego danych.

Warunkiem dzia┼éania cookies jest ich akceptacja przez przegl─ůdark─Ö i nie usuwanie ich z dysku.

Przetwarzanie danych

Dane b─Öd─ů przetwarzane z zachowaniem wszelkich wymog├│w bezpiecze┼ästwa, kt├│re okre┼Ťlono w ustawie z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych oraz w wydanych na jej podstawie przepisach wykonawczych. Klient ma prawo swobodnego dost─Öpu (wgl─ůdu) do swoich danych osobowych, prawo ich poprawiania, a tak┼╝e prawo ┼╝─ůdania zaprzestania ich przetwarzania i ich usuni─Öcia z bazy danych, co nale┼╝y zg┼éosi─ç do administratora danych, w formie pisemnej.
Ka┼╝da wiadomo┼Ť─ç reklamowa/promocyjna przesy┼éana przez nasz─ů firm─Ö do klienta, posiada jasn─ů instrukcj─Ö jak mo┼╝na zrezygnowa─ç z jej otrzymywania.

W przypadku pytań proszę pisać:
prywatnosc@maretronic.pl

dol_900

Korzystanie z serwisu oznacza akceptacj─Ö regulaminu, polityki prywatno┼Ťci oraz plik├│w cookies

 © 2015 by  Maretronic
Teksty, obrazki, zdj─Öcia, pliki itd. w tym serwisie s─ů chronione prawami autorskimi kt├│re posiada firma Maretronic .